|
laacz tagad
klausās:
Radio NABA
Autora domas ne vienmēr sakrīt ar autora domām. © spectatorIr pagājuši 24 gadi un 3 mēneši un 25 dienas kopš mana mūža laimīgākās dienas
Papildus 3355 maniem pļurkšķiem ir sapļurkstēti 33189 sveši pļurkšķi.
ICQ: #58279153 (very rarely)
MSN:
E-mail:
Mazās pustizlās ikoniņas aiz linkiem (ne visiem) arī šo to nozīmē.
|
|
<br />
<br />
<br />
2005 14. aprīlis ceturtdiena
07:56 |
Pirms dažām dienām paprovēju to izdaudzināto dārgo dabistisko kefīru (izrādās, ka ir arī kultūra, piens, rjaženka, u.c.). Ja atmiņa neviļ, samaksāju Ls 1,25 par 0,7 L pudelīti.
Megagaršīgs, maita :) Nevaru es atļauties tik daudz maksāt par kefīru (un arī sirdsapziņa pagaidām neļauj). Stikla (!) pudelīte ar noskrūvējamu vāciņu. Derīguma termiņš nepilnas divas dienas. Un tāda ņamma...
Žetons, ka mūsu pašu cilvēki atraduši nišu tirgū un spējuši tikt līdz ražošanai.
|
Kaibinjsh (#29289) |
08:25 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new Taadu naudu par kefiiru, nu gan... |
jam (#29295) |
09:28 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new nishu ta atrada, bet cik ilgi vares pa 1.25 to paardot :) |
laacz (#29296) |
09:35 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new jam: Ir ļoti daudz turīgu cilvēku, kuri ar lielāko prieku ik dienas pirks šo produktu. Un šo cilvēku ir stipri vairāk, nekā Tu spēj iedomāties:) Un arī parasti mirstīgie (daļa, protams) laiku pa laikam to iepirks. |
vienalga (#29298) |
09:50 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new tiesi ta, vai tad ir daudz lidzigu alternativu? nav! tatad pirks ;) |
ml (#29300) |
10:18 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new var pats kefīru taisīt
man viens draugs audzē mājās, tīri garšīgs sanāk |
Peleeks (#29301) |
10:45 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new Jā, es arī pamanīju ko tādu veikalu plauktos, taču izturos pret tiem ar zināmu skepsi. Man liekas, ka tas vārds "dabisks" ir lietots vienkārši reklāmas nolūkos, - šaubos, ka mūsdienās var kaut ko dabisku (tīru) uzražot. Margarīns RAMA arī reklāmā ir dabisks.
Man šie jaunie produkti drīzāk asociējas ar brendu nekā ar produktu. Tipa kā Emīla Gustava šokolāde. Smuks veikals, smalks iepakojums, smuka pārdevēja. Un cenas smukas - domātas tiem, kuriem nepietiek ar vienkāršu šokolādi un kuri gūst baudu pērkot brendus. Tipa vidusslānim. //Vot// ar šitiem smukajiem produktiem ir tāpat.
Pats sevi pieskaitu pie mazturīgā slāņa. Alga stāv uz vietas, cenas ceļas. Tāda dzīve. |
jam (#29302) |
10:52 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new laa, tas ir reaals reklamas triks, kursh pozicioneets u biezaku slaani :) Domaa, ta kvalitate pacelta par tik, cik ir starpiba no "parasta" kefira cenas un shamaa? Ja to nepildiitu stikla pudelees, bet tetrapakas, tad tas buutu sliktaaks par parastu? :) |
N (#29303) |
10:57 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new visvairak man patik cilveeku maaniishana ar uzrakstu `bez E piedevaam`. latvijaa nevienam pienam nav nekaadu E piedevu, jo tas tur nav vajadziigas. piens tapat ir derigs tikai paris dienas, tur konservantus navajag. un laases piens ir deriigs ilgi telj termiskas apstrades un iepakojuma.
pec idejas tam daugavas pienam nekaa ipasha nav iznjemot stikla pudeli |
laacz (#29304) |
10:59 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new jam: A tu paņem divus kefīrus un šito. Un salīdzini :) Nopietni :) |
jam (#29305) |
11:03 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new domā tā atšķirība būs tik liela, salidzinot ar cenas šķirbu? :) |
laacz (#29306) |
11:05 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new jam: Vispār jau es nebūt nesaku, ka kvalitātes pieaugums ir proporcionāls cenas kāpumam. Tā tas nav. Bet garšīgi ir anyway. Pat ja tā pudelīte maksātu divus, trīs latus, garšu tas nemainītu :) |
jam (#29307) |
11:07 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new Garšu nemainitu arī tas, ja maksātu 10s dārgāk par citiem :) Palasot tās izmantojamās tehnoloģijas viņu lapā, nekādu kosmisku parādību nebija. Tas pats, kas citās lielajās saimniecībās. |
jeeb (#29311) |
12:42 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new hmm.. un kur taadu var iepirkt? |
Mr. Skepse (#29312) |
13:14 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new Zinu, zinu... Tos džekus es zinu. Melnās bitlovkās ar zelta ķēdēm un prikidonu - "es esmu izlasījis vienu mārketinga grāmatu".
Brends, brends, brends. Cita nekā tur nav. Raksta uz burkas, ka bez E### vielām. Jīhā. Laacz, vai Tu zināji, ka dabīgi audzētu ābolu arī var izķidāt pa sastāvdaļām un uzrakstīt to ar E### kodu rindu? |
MrProxy (#29318) |
14:31 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new shtrunts par garshu
jautajums par kefira isto noziimi:
uz poham palidz?! |
shizo (#29322) |
16:14 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new noraadiitajai web adresei netiek korekti apstraadaata parametru nodoshana
http://www.daugavadk.lv/index.php?m=../../config
nekas ljauns, tachu nesmuki raadiit kraaninju sveshaam tanteem. |
uks (#29333) |
18:04 @ 2005. gada 14. aprīlis, ceturtdiena
|
new Pilnai laimei nopērc komplektā Sērenes saldskābmaizi. Tāda apalja peec formas. |
Mazliet komentāru kultūras, jeb laacziquette
- Ja tu gribi pateikt tikai ':)', tad saki to sev un pie spoguļa. Pašam prieks un es esmu mierīgs.
- Neaizraujies ar enteriem savā komentārā. Pavisam nav obligāti likt divus vai trīs enterus pēc katras uzrakstātās rindiņas.
- Offtopiks (komentāri ne pa tēmu) nav no gaidītākajām lietām.
- Galu galā, ja tev ir verbāla caureja, ej uz delfiem vai arī taisi pats savu lapu.
- Pirms spiest pogu, padomā. Varbūt tu vēl neesi visu pateicis? Lai nebūtu pēc tam vēl 26 pēc kārtas esošu komentāru jāraksta.
- Vēlies runāt ar kādu cilvēku, uzraksti viņam vēstuli. Ir daži izņēmumi. Agressor, tu neesi izņēmums.
- Un, galu galā, paturu tiesības jebkuru sev neimponējošu komentāru izmēzt.
- Par izņēmumu kādā no šiem punktiem, vai arī visos noteikumos var kļūt, uzrakstot iesniegumu un iedodot man to rokā. Iesnieguma vēlamais apjoms - 0.7 laba viskija.
- Gan jau kaut ko vēl izdomāšu.
|