Es esmu vienīgais, kurš par ēdamu atzīst speķa ādiņu? Tā takš tāda feina senlatviešu košļājamā gumija, ne? Un garšīga…
Tātad tā. Kopīraita notice. Viss materiāls, kas atrodams šajā saitā nedrīkst tikt
izplatīts, kopēts, jebkādi citādi reproducēts vai izmantots
bez manas (laacz) rakstiskas atļaujas. šīs tiesības man laipni piedāvā Autortiesību Likums.
Jebkura informācija, kuru kāds labprātīgi publicē šajā saitā (piemēram, komentāri), pieder tās autoram. Taču, ievietojot infromāciju šajā saitā, tās autors sniedz saita īpašniekam tiesības to daļēji vai pilnā apjomā lietot, izplatīt, reproducēt, modificēt, adaptēt, publicēt, tulkot, publiski demonstrēt. Saita īpašnieks ir tiesīgs jebkuru komentāru jebkurā brīdī dzēst, vai modificēt.
© 1996 — 2025 laacz. Visas tiesības… nu jūs jau zināt, kur.
Spēcināts ar SPP (S Pivom Potjaņet) v2.0b (code name Marasmus)
Hostingu laipni piedāvā DEAC.
1 jakodo @ 10:51 (2005. gada 04. jūnijs)
Ņamma :)! Un žāvētas cūku austiņas ir kolosāla piedeva pie alus :)!
2 bush @ 11:05 (2005. gada 04. jūnijs)
tā ir perversija, bet respektēju citu izvēli.
3 decayed @ 11:15 (2005. gada 04. jūnijs)
nu, cik zinu, tad speķim ādiņas nav :)lai vai kā, tādus istrādājumus arī lielveikalos tirgo. bet cik esmu ēdis tad mājās gatavotie ir ņamm..
4 e-remit @ 11:19 (2005. gada 04. jūnijs)
…un tagad iedomājaties, ka tas, ko košļājat, patiesībā bija kādam jaukam lopiņam…
5 decayed @ 11:20 (2005. gada 04. jūnijs)
un iedomājies, ka tas ko tu valkā mugurā, ar bija kādam jaukam dzīvnieciņam..
6 cck @ 11:29 (2005. gada 04. jūnijs)
Cūku pakaļas arī tīri ņammājamas.
7 MrProxy @ 11:49 (2005. gada 04. jūnijs)
ir pat ljooti ok!
8 RameX @ 12:40 (2005. gada 04. jūnijs)
nau nekādas vainas, lai gan musdienās dabūt kartīgu nožāve'tu speķīti kas pac kūst mutē ir grūti ;–(
9 RameX @ 12:40 (2005. gada 04. jūnijs)
nau nekādas vainas, lai gan musdienās dabūt kartīgu nožāve'tu speķīti kas pac kūst mutē ir grūti ;–(
10 koko @ 12:46 (2005. gada 04. jūnijs)
ņa — ideālākais, ko var iedomāties apēst :)
11 e-remit @ 12:52 (2005. gada 04. jūnijs)
labu apetīti!
http://www.meetyourmeat.com/
12 alien @ 13:01 (2005. gada 04. jūnijs)
Neēdu ne speķi, ne ādiņas.
13 wiiiiii @ 14:11 (2005. gada 04. jūnijs)
pie alus baigi labi der zhaaveeti astonjkaaji. tirgojas plastmasas iesainjojumus liidziigi kaa voblas. chista super.
14 Mukadillij_doo @ 16:05 (2005. gada 04. jūnijs)
Spekja aadinjas.. njammmaa.. nekas var buut labaaks par to!
15 Dairis @ 16:22 (2005. gada 04. jūnijs)
Starpcitu to žāvēto cūkas ādiņu sauc par kamaru.
16 cabulis @ 17:18 (2005. gada 04. jūnijs)
jaa kamaras rullee! :P
17 kt315b @ 17:25 (2005. gada 04. jūnijs)
njammaaju ar patiku, ja tikai nav tik cieta, ka nevar sanjammaat :)
18 Piu @ 18:16 (2005. gada 04. jūnijs)
weeeaaah, slikti paliek par spekji iedomaajoties vien. Aadas ar man uzdzen pretiigumu…
19 zb @ 19:31 (2005. gada 04. jūnijs)
ne pa teemu, bet no shii nummura 9853442 (tele2) LMT klientiem tiek suutiitas sms par itkaa laimeetiem 100 latiem bezmaksas sarunaam… shitos spamotaajus dereetu atspaardiit
20 pecinja @ 22:12 (2005. gada 04. jūnijs)
kad biju maziņa, man garšoja. sen nau tāda ēsta…
21 Kirils @ 22:13 (2005. gada 04. jūnijs)
un ko teica policijaa?
-–
aadinjas ir baigi mmm :)
22 Deepsider @ 23:42 (2005. gada 04. jūnijs)
Kaads nezin kur Riigaa var nopirk Wacom ciparotajus (aka digitaizerus) ?
23 skolniex` @ 15:28 (2005. gada 05. jūnijs)
labs, pat ljoti labs. un vel svaigi cepta galja ar rupjmaizi. nekaardini
24 r21vo @ 20:57 (2005. gada 05. jūnijs)
svaigi žāvēta, sālīta gaļa ar rupjmaizi, ņam ņam :D
25 zhee @ 21:42 (2005. gada 05. jūnijs)
kamaru var košļāt stundām ilgi, kamēr tā izjūk.
bet mājās ceptas cūku ādiņas — kraukšķīgas un gardas.
26 acid|burn @ 09:23 (2005. gada 06. jūnijs)
man ar' neiet pie sirds..
27 pecinja @ 11:38 (2005. gada 06. jūnijs)
es piem. ēdu biezpienu ar krējumu + medu. zinu, ka Citi viebjās un tas liekās pretīgi, bet vajaga pagaršOt. ir tiešām ļoti ēdami ;D
28 justrespect @ 11:49 (2005. gada 06. jūnijs)
es ar dievuinu zjaaveetas cuukgaljas aadinjas! njaammm… parasti kozljaaju tad kad taisu sev galjas maiziites [lai nenoeestu visu galju labaak ir pakozljaat =]
29 napalmEye @ 11:58 (2005. gada 06. jūnijs)
Pēē, vienreiz pamēģināju. Nekad vairs neko tādu mutē neņemšu.
30 marexz @ 13:09 (2005. gada 06. jūnijs)
Pie alus labinieks, un arii taa var
31 arnico @ 13:41 (2005. gada 06. jūnijs)
ādiņas ruļo :)
un tos kas arī vistiņām ņem nost ādiņas, jo esot redz neveselīgas, nesaprotu! Kārtīgai apceptai vistiņai ādiņa ir viena no labākajām daļām
32 njaa @ 14:03 (2005. gada 06. jūnijs)
paska paska kā uzraksta kauko par ēdamām ādiņām tā uzreiz visi liek postus, reti kad tik daudz:D
33 Atoms @ 14:41 (2005. gada 06. jūnijs)
gahhh tikai ne speķi … fui pretīgi
34 xxx @ 14:44 (2005. gada 06. jūnijs)
ādiņas nepārāk! Taču skranču (tauki ar sačurkstinātu speķi) maizes ar ķiploku vai sīpolu pie alus gan var :) ja vēl dabon foršu cūku aisi tad vispār super :D
35 Kaibinjsh @ 15:35 (2005. gada 06. jūnijs)
Ņam, ņam
36 a1zdedze @ 16:50 (2005. gada 06. jūnijs)
āda taču ir visbagātākā ar vitamīniem :)
37 mazais @ 22:11 (2005. gada 06. jūnijs)
garšo, bet īpašā kraukšķīgā veidā! :)
38 Wilx @ 11:03 (2005. gada 10. jūnijs)
Re, re. Laacz lasa ritiik letiņ cilvēk. Nesmādē ne cūkas ādiņ, ne speķi ;) Par kamariņu saucam esu dzirdējis pie kurzemniekiem, varbūt tik tā gadījies.
Man ar garšo šitie produkti. Tai ādiņai gan jābūt varen sīkstai lai stundu kožļātu.
Austiņas, astīte, kājiņas arī ņam ņam.